CHINA TUIN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1388 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij China Tuin. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 19:44 Zeldzaam slecht. Hoe kan een Chinees restaurant de bami verknallen? De koe loe yuk was niet vers gebakken, totaal doordrenkt met saus. De gebakken banaan: oliebollen met een klein stukje banaan. De saté was gekookt en smakeloos. Alles was koud!
21 nov 2022 om 1:53 Doe mij ook maar elke dag
21 nov 2022 om 1:51 Doe mij maar elke dag
19 nov 2022 om 18:36 De mihoen was niet haar en geen smaak
18 nov 2022 om 22:47 Ruim van te voren op een vast tijdstip besteld, toch te laat. Eten was al koud voor dat het op tafel stond !!
6 nov 2022 om 20:39 Dee erste keer en de laaste keer dat ik daar besteld. Bijna een uur wachten en ik heb een uur van te voren besteld . Is niet leuk ....
6 nov 2022 om 20:02 Was op een zondag dus al ingecalculeerd dat het wat later werd. Eten was niet warm, jammer. Bezorger was vriendelijk
3 nov 2022 om 0:17 Eten rook een smaakte heel erg muf. Ik dacht een diepvriesmaaltijd te eten. De bami was zoals wel vaker hier veel te lang gekookt. Jammer
31 okt 2022 om 19:18 Eten was niet echt warm
31 okt 2022 om 9:51 Goede porties, lekker warm en snel bezorgd.
26 okt 2022 om 20:28 Helaas was het eten niet echt warm. De bami zelfs gewoon koud. En geroosterd speenvarken hoort krokant te zijn. Maar hij was gewoon zacht.
21 okt 2022 om 7:52 Dit was zeker de laatste keer dat ik eten heb besteld bij Chinatuin. Ik weet niet wat er is gebeurt maar de laatste maanden wordt het eten keer op keer slechter. Smakeloos - taai vlees - niet meer zo als het was.