CHINA TUIN

CHINA TUIN De echte Chinese keuken bij u thuis!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1334 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij China Tuin. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 7:19 Na een heerlijke sportieve dag even op de bank naar de “eet mogelijkheden” gekeken. Via thuisbezorg.nl bleek China tuin een optie. Online besteld en betaald. Dat ging gemakkelijk. Het eten smaakte goed.
16 mei 2022 om 19:34 Gewoon... slecht!
12 mei 2022 om 22:15 Heel erg matig. Papi pangang veel te droog en niet vers. Tjap Tjoy amper gaar en niet echt warm. Voor €27 bestellen zou je toch verwachten dat je geen magnetron nodig hebt.
8 mei 2022 om 19:17 Alleen de vel van de peking eend wal wel wat krokanter,maar voor de rest was het erg lekker
29 apr 2022 om 21:45 Bakjes waren lek, en bestelling niet compleet maar wel voor betaald…
27 apr 2022 om 18:47 Zeer slecht eren veel vet randjes we zullen er niet meer bestellen
25 apr 2022 om 22:51 Heerlijk eten en erg snel geleverd zoals altijd. De wok to go gerechten blijven een goede aanrader.
23 apr 2022 om 22:48 Lekker eten en top service. Aangegeven bij de bestelling dat 1 gerecht glutenvrij moest zijn. Ik werd direckt na bestelling geplaatst te hebben gebeld om te overleggen over de moeijkheden.
22 apr 2022 om 21:15 Eten was ok, maar niet goed ingepakt. Bakje met satesaus lag op zijn kant in de zak waardoor alles onder de saus zat.
20 apr 2022 om 22:14 Top
18 apr 2022 om 21:03 wij bestellen hier niet gauw weer duur en niet echt smaakvol en erg weinig pangang hadden niet eens genoeg met z’n tweeën .
18 apr 2022 om 18:38 Eten was heerlijk. De bezorging was iets minder, wel snel maar alles was gaan lekken. En de saus zat overal.